Fustes Pram, especialistes en parquet

El referent en parquets de fusta

  • Redacció
  • Dijous, 27 Març 2014 17:47

Especials 2013, fustes pram

Fustes Pram són especialistes en parquets. Al mercat existeixen gran varietat de marques, tipus i qualitats de parquet que poden fer que el consumidor tingui dubtes en la seva elecció, i una decisió tan important que ha de perdurar durant tant temps ha de ser presa tenint en compte molts aspectes. La instal·lació, el tipus de fusta, els acabats, etc... han de ser considerats per no patir sorpreses inesperades en el futur.


Com en altres decisions importants, posar-se en mans de les primeres marques del sector és sempre sinònim de qualitat i d’èxit a l’hora d’escollir. I en aquest sentit Pram recomana, a l’hora d’escollir un bon parquet de fusta, apostar pel referent i aquest duu el nom de Kährs. Kährs és el líder europeu en qualitat, innovació i medi ambient en producció de terres de fusta.

Amb una antiguitat de més de 160 anys, fa més de 70 anys que va inventar el parquet multicapa i avui segueix sent la marca de referència per als instal·ladors professionals de tot Europa, a més de ser una de les empreses més innovadores del món dedicada al tractament de fustes.

Kährs es la marca líder mundial en parquet

Kärhs és l’inventor del parquet multicapa, el fabricant líder europeu de sòls de fusta multicapa des de 1941, any en que va patentar el sistema. Des de llavors, bolca els seus esforços a mantenir un lloc d’avantguarda en desenvolupament, tècnica i qualitat.

A través de Fustes Pram podem aconseguir tota la gamma de productes Kährs amb el servei personalitzat d’experts en la matèria.

FUSTES PRAM
Pol. Ind. del Cros - Argentona
Tel. 937 986 170