Maymí Germans, S.A., utilitat i decoració

Terra laminat

  • Redacció
  • Dijous, 27 Març 2014 17:15

Especials 2013, Maymí 1

“Una casa és ara, més que mai, un refugi, un lloc en el qual l’interior és funcional i fàcil d’habitar”, afirma Miranda de Bie, una de les dissenyadores del fabricant de terres laminats de fusta QuickStep.


Aquesta, una de les marques líders del sector, ofereix uns terres laminats que s’adapten perfectament a aquest concepte, ja que són de llarga durada, de fàcil manteniment i resistents a les ratllades. “Un bon terra ha de saber suportar l’ús diari i intensiu”, explica De Bie.

El color natural de la fusta tindrà cada vegada un paper més principal a la llar, una manera de crear un ambient càlid i acollidor. Des del fabricant asseguren que la combinació de blanc i negre seguirà sent popular, però apareixen tons més ‘terra’, grocs brillants, verds naturals i exòtics o turqueses. La Fusta s’uneix en decoració amb els accessoris naturals “com si s’introduís la natura a les cases”.

Especials 2013, Maymí 2

Un bon terra ha de suportar l’ús diari i intensiu. El laminat ofereix resistència i disseny

Potser com a reacció als excessos dels últims anys, des de QuickStep denoten un augment de la demanda d’una decoració més atemporal. “L’avantatge d’una sala d’estar amb terra laminat és que, moltes vegades, no es necessita gaire més que unes parets clares, unes cortines i quatre accessoris. El terra parla per si sol”, conclou Miranda De Bie.

MAYMI GERMANS, S.A.
Riera d'Argentona, 7 - Pol. Ind. Camí del Mig - Cabrera de Mar
Tel. 93 754 03 21 -www.maymi.es