Moisès Campdepadrós, paladar cerveser

Moisès Campdepadrós dirigeix la cerveseria 'The Drunk Monk'

  • Mireia Biel // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimecres, 08 Febrer 2017 17:56

 Perfils 2014/2015, perfils-moises campdepadrós

Els paladars més selectes aprecien la bona cervesa. En distingeixen el gust, la textura, el color. Ho saben bé a 'The Drunk Monk', el destí cerveser per excel·lència a la ciutat, avui a les mans de Moisès Campdepadrós, qui hi va arribar com a client. "Sóc un amant de la cervesa i anava sovint al local que aleshores regentava l’Sven Bosch”, explica Campdepadrós. De fet, va ser Sven Bosch qui va fer néixer ‘The Drunk Monk’ i qui li va oferir quedar-se’l quan va voler embarcar-se en un nou projecte més ambiciós a Barcelona. Des de llavors, combina la seva tasca com a arquitecte amb la gestió de l’establiment, un dels més populars de la ciutat.  

Amb una carta amb 400 referències i una quinzena de tiradors itinerants de cervesa artesana, ‘The Drunk Monk’ s’ha convertit en un destí imprescindible pels amants d’aquesta beguda. Tanmateix, no és fàcil. “El món de la cervesa artesana és ampli i complex perquè sempre surten cerveses noves i s’ha de mantenir el llistó”, afirma Campdepadrós. Els distribuïdors proposen novetats, hi ha fàbriques noves que treuen cerveses d’alta qualitat, però per a Campdepadrós “també cal estar atent a les xarxes perquè la gent hi té un paper molt actiu i tampoc s’han de deixar de banda les recomanacions dels clients, que sovint porten propostes interessants”.

La particularitat del local i del producte l’han portat a ser un dels punts de referència cervesera no només de l’estat espanyol, sinó de tot el món, segons la pàgina web Ratebeer. “Això ens confirma com un dels destins preferits i és un reconeixement a la feina que fem i ens dóna una empenta per seguir lluitant per no deixar de ser entre els millors”.

“L'auge de la cultura de la cervesa artesana dóna vida al sector, però queda molt camí"

L'auge de la cervesa artesana
En els darrers anys, s'ha estès la cultura de la cervesa artesana al nostre país: "És molt positiu que això passi, perquè dóna vida al sector, però estem lluny de països com els Estats Units o Bèlgica, amb tradició cervesera de segles", remarca Campdepadrós, que afegeix: "Ni ells podran imitar el nostre vi, ni nosaltres la seva cervesa".

APUNTS
Defineix-te: Una bona persona
Un llibre: 'On the road' de Jack Kerouac
Una pel·lícula: 'Salvar al soldado Ryan' d'Spielberg
Un viatge: Belfast
Un referent: Sven Bosch
Un repte: Ampliar 'The Drunk Monk' amb una cuina