Kiku Rimblas, amant del futbol des de petit

Futbolista

A punt de celebrar el seu 29è aniversari, Kiku Rimblas, actual jugador del CE Mataró, recorda el seu primer contacte amb el que avui dia és una de les seves eines de treball. “Vaig començar a xutar una pilota quan tenia tres o quatre anys. Clar que potser ja ho feia abans i no me’n recordo”, explica somrient. La il·lusió de molts nens és arribar a fer del futbol la seva professió. En aquest sentit, el futbolista mataroní afirma que “quan aconsegueixes fer del teu hobby la teva feina, el teu somni es fa realitat”. Ara bé, a partir d’aquest instant en el que ja ho has aconseguit, cal marcar-se una meta. Kiku Rimblas sap que podria haver arribat molt més lluny però que, potser, “no estava ni en el moment ni en el lloc indicat”. En aquest sentit, i encara que ha dit que no a moltes ofertes d’altres equips que el podrien haver portat a l’olimp futbolístic, no s’empenedeix. “Per a mi, els colors de l’equip que defenso ho són tot”.Abans de ser jugador de CE Mataró, Kiku Rimblas va formar part de l’equip de la Gramanet. “El futbol és un món molt maco, però a mida que vas pujant de nivell hi ha més enveja, més rivalitat”, comenta. Si més no, el futbolista conclou que, “sense cap mena de dubte”, el millor d’aquest esport són “els companys, els amics que comparteixen la teva passió”.Rimblas però és molt més que futbolista. Compaginant futbol amb estudis es va llicenciar en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB). A més, però, té també la carrera d’Història a mig acabar. Tal i com ens explica, “el futbol amb 32 o 33 anys, potser abans,  s’acaba i sense estudis no vas enlloc”. Per aquest motiu, Kiku Rimblas combina en l’actualitat el seu treball a Caixa Catalunya amb la seva major afició, el futbol.

“Per sobre de tot, som futbolistes”

“Fa massa temps que no cobrem i les explicacions que se’ns donen ja no serveixen”

Des de fa ja un bon temps, els jugadors del CE Mataró no cobren. “No hi ha diners, s’ha fet una gestió dolenta” i ara la situació cada vegada és més insostenible i els ànims comencen a estar bastant caldejats. Mai abans els jugadors del CE Mataró s’havien trobat en una situació semblant. Per això, Rimblas declara que “no se sap ni quan ni com esclatarà aquesta bomba però de ben segur que no trigarà gaire”. Però, malgrat la falta de pressupost del club que els manté sense sou, Kiku Rimblas i tot l’equip del CE Mataró continua fent futbol. “Cap de nosaltres es dedica al futbol pels diners. El motor que ens mou a continuar entrenant tots els dies, a jugar els partits no és un altre que el sentiment de ser futbolista”.

Apunts

Defineix – teSóc una persona normal en un món massa difícilUn llibreM’agrada molt llegir i si he de triar-ne un em quedo amb ‘Yo mato’ de Giorgio FalettiUna pel·lículaQualsevol amb la suma de Johnny Deep i Tim BurtonUn viatgeQualsevol racó d’Itàlia. Especialment Siena, la gran desconeguda de la Toscana.Un futbolistaActualment, hi ha un jugador que està per sobre de tots que és Leo Messi. Fa uns anys era Pep Guardiola, que sempre anava tres jugades per davant. Un somniPoder seguir somiant, el dia que deixem de somiar moltes coses deixaran de tenir sentit