Especial Tot Barris - Peramàs (Edició 1890)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barris que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dijous, 31 Octubre 2019 12:18

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2019, PERAMÀS LES ESMANDIES

En el Tot Mataró i Maresme del 31 d'octubre al 7 de 2019, trobaràs l'Especial Tot Barris: Peramàs: una zona de comerç, esbarjo i cultura.

El barri de Peramàs destaca per acollir negocis de proximitat i disposar d'equipaments com la Biblioteca Pompeu Fabra o el casal de Les Esmandies.
Tranquil, allunyat de problemàtiques com la inseguretat o els conflictes veïnals i molt acollidor. Aquestes són només tres de les característiques amb què els seus veïns defineixen el barri de Peramàs.

Els inconvenients
Com també passa a la resta de barris de Mataró, trobar aparcament és la problemàtica que més pateixen els habitants i comerciants de Peramàs. De fet, com a solució, part del veïnat reclama la construcció d'un pàrquing soterrat gratuït o a un preu assequible per als residents.

Ciutat 2017/2019, PERAMÀS LES ESMANDIES

El barri, en xifres
Segons l'Estudi de Població elaborat per l'Ajuntament de Mataró amb dades de l'1 de gener del 2019, a Peramàs hi viuen 7.928 habitants. La mitjana d'edat és una mica més alta que a la resta de Mataró, d'uns 46 anys.
Quant a la distribució de la població segons el seu lloc de naixement, Peramàs és un dels barris del municipi que tenen un major percentatge d'habitants nascuts a Catalunya, el 61,02%. En aquest barri, la nacionalitat xinesa és la que té més pes sobre el conjunt de la població estrangera, amb 259 veïns.

ESPECIAL TOT BARRIS PERAMÀS - EDICIO 1890 (DEL 31 D'OCTUBRE AL 7 DE NOVEMBRE DE 2019)