Especial Tot Salut (Edició 1884)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Salut que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dilluns, 23 Setembre 2019 11:24

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, tot salut

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 de setembre de 2019, trobaràs l'Especial Tot Salut: Cuida't en tots els sentits.

Després d'una aturada per vacances, cal posar-nos en mans dels millors professionals per garantir el nostre benestar físic i, en algunes ocasions, mental.
Tornar a casa després d'un estiu llarg i profitós és dur, sobretot si durant uns mesos has passat per alt certs hàbits saludables. És per això que, a l'hora de reprendre la rutina i afrontar la tardor, els experts aconsellen posar-se en mans dels millors professionals per garantir el benestar exterior i interior de les persones. No oblidem que sempre és millor prevenir que curar.Especials 2017/2019, tot salut

Quan anar a l’escola esdevé un problema
Aquests dies encetem el nou curs acadèmic amb nous reptes i il·lusions. Molt sovint, la tornada a l’escola comporta cert neguit als nostres fills, ja que hauran de fer front a moltes novetats: nous companys, professors, assignatures, etc. Aquest neguit inicial és completament normal i sol durar les primeres setmanes del curs. A vegades, però, es pot mantenir en el temps i fins i tot augmentar a mesura que passen les setmanes i els mesos. Són molts els motius que poden donar lloc a símptomes d’ansietat entre els estudiants al llarg del curs escolar.

ESPECIAL TOT SALUT - EDICIO 1884 (DEL 20 AL 26 DE SETEMBRE DE 2019)