Especial Tot GastroSantes (Edició 1879)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot GastroSantes que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 25 Juliol 2019 13:12

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Instagram Tot a taula 2018/2019, tot a taula-focs

En el Tot Mataró i Maresme del 26 de juliol a l'1 d'agost de 2019, trobaràs l'Especial Tot GastroSantes: què sopem, la nit dels Focs?

Dissabte és dia de Festa Major. El 27 de juliol se celebra santa Juliana i santa Semproniana, i què hi ha millor que els focs artificials per homenatjar les patrones de Mataró.
Un any més, la Pirotècnia Tomàs és l’encarregada d’enlluernar els mataronins i les mataronines. I per a gaudir dels focs, una bona opció és acompanyar-los d’un sopar en companyia d’amics i familiars. Dur un entrepà o un tàper i un refresc per menjar al passeig o a la sorra de la platja sempre és una bona alternativa.

Ciutat 2017, especial terrasses

Però el dia 27, els restaurants i xiringuitos del port i el passeig Marítim són dels pocs establiments que no tanquen. Poder veure els focs des de la taula del sopar és sens dubte una gran experiència que poques vegades podem viure.
Recorda, però, que reservar amb temps serà indispensable. I és que durant aquesta nit, unes 60.000 persones baixen a veure els focs artificials. A més, també són molts els bars que ofereixen menjar per emportar per a tots aquells que no es vulguin preparar el tàper a casa.

Porta el teu got de casa!
Durant les festes, el consum de gots de plàstic d'un sol ús augmenta. Portant el teu got de casa, ajudaràs a evitar que acabin en platges o altres paratges naturals. Encara avui, però, hi ha molts locals que segueixen utilitzant gots d'un sol ús, que són encara més perjudicials, ja que s'acumulen en major quantitat: una cervesa, un got; un cubata; un got; un refresc, un got. I així anem fent. Si vols contribuir a la reducció de plàstics i evitar que acabin a les platges o repartits per altres llocs de la ciutat, pots optar per portar un dels tants gots que segur que tens a casa d'altres Santes o festes, en comptes de comprar-ne un de nou.

ESPECIAL TOT GASTROSANTES - EDICIO 1879 (DEL 26 DE JULIOL A L'1 D'AGOST DE 2019)