Especial Tot Terrasses (Edició 1873)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Terrasses que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 13 Juny 2019 17:38

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, especial tot terrasses

En el Tot Mataró i Maresme del 14 al 20 de juny de 2019, trobaràs l'Especial Tot Terrasses: un plaer d'estiu.

A banda de la platja i la piscina, un dels espais que més triomfem en època d'estiu són les terrasses. No importa si estan ubicades enmig de grans ciutats o si al contrari ocupen els carrers de pobles quasi deserts. Aquestes taules a la fresca amb para-sol inclòs són les preferides dels comensals, especialment si del que es tracta és de beure, prendre un aperitiu o sopar. Les terrasses són sinònim d'ambient festiu, de nits que no acaben mai i de vacances.

Som davant del mar, i per aquesta meravellosa realitat, els bars i restaurants a prop de la platja omplen la carta de plats i tapes amb els peixos i el marisc com a protagonistes.

Les amanides són l'entrant més demanat quan arriba la calor. S'hi poden afegir tota mena de productes de temporada, com el carabassó, el pebrot vermell o verd, la ceba, la remolatxa, el tomàquet, la pastanaga, l'enciam, el cogombre, el bròquil o l'alvocat.

A continuació, fem un repàs d'alguns dels productes que més es consumeixen en aquests dies de calor, ens avancem a una de les cites clau del calendari mataroní, el Semproniana Market, i esbrinem com evitar els riscos de seure al sol en ple migdia a prendre una canya.

Especials 2017/2019, especial tot terrasses

El gaspatxo que no falti!
Més enllà del peix, a l'estiu no pot faltar un bon gotet d'un deliciós gaspatxo que ens faci obrir la gana i ens refresqui de la calor de l'estiu. Si no t'agrada el tomàquet, el pots elaborar amb remolatxa, una horta-lissa amb antioxidants molt potents.

ESPECIAL TOT TERRASSES - EDICIO 1873 (DEL 14 AL 20 DE JUNY DE 2019)