Especial Tot Motor (Edició 1866)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Motor que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 26 abril 2019 11:42

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2019, FIRA MOTOR

En el Tot Mataró i Maresme del 26 d'abril al 2 de maig de 2019, trobaràs l'Especial Tot Motor: quatre dies únics de motor a Mataró.
Del 25 al 28 d’abril, l’Espai Firal del Nou Parc Central acollirà l'onzena edició de la fira MotorTotal, Fira del vehicle nou, Km 0 i seminou de Mataró i Maresme.

El model de la indústria de l'automòbil avança condicionada pel canvi climàtic.
El sector viu moments de transició a conseqüència de la futura profunda transformació en diversos camps. Els motors dels vehicles aniran deixant enrere els combustibles fòssils a favor de l'electrificació, tot i que la sortida d’automòbils elèctrics de les plantes de producció del país és testimonial. El borrador de la llei del canvi climàtic, elaborat per el Govern central, inclou que l'any 2040 es deixin de matricular vehicles de combustió que emeten CO2 i que són els causants de l’escalfament global.

Ciutat 2017/2019, FIRA MOTOR

La fira
La fira MotorTotal és una exposició que té per objectiu principal potenciar el sector i on hi hauràrepresentades més de 20 marques i 150 vehicles. Tots els que s'acostin a aquest gran aparador, trobaran les millors ofertes i propostes. Si esteu pensant a adquirir un vehicle, no perdeu l'oportunitat d'assistir-hi. De ben segur que hi trobareu el que busqueu.

ESPECIAL TOT MOTOR - EDICIO 1866 (DEL 26 D'ABRIL AL 2 DE MAIG DE 2019)