Especial Tot Mascotes (Edició 1854)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Mascotes que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 01 Febrer 2019 08:58

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, especials, tot mascotes

En el Tot Mataró i Maresme de l'1 al 7 de febrer de 2019, trobaràs l'Especial Tot Mascotes: els avantatges de tenir un animal de companyia.

Els avantatges de tenir animals de companyia a casa són especialment importants per als nens petits, la gent gran, persones amb una vida sedentària, la gent que viu sola, etc. És a dir: per a pràcticament tothom. En la primera etapa de la vida, ajuden a desenvolupar certes aptituds d’una manera molt fàcil i agradable, com el sentit de la responsabilitat.
Alguns estudis han demostrat que el contacte amb animals durant la infantesa ajuda a prevenir al·lèrgies, algunes malalties i intoleràncies, a enfortir el sistema immunitari, entre d’altres. En totes les edats, les mascotes ens ajudaran a portar una vida més sana i ens despertaran sentiments de companyia i tendresa, etc.

Especials 2017/2019, especials, tot mascotes

Les nostres mascotes, molt més que un animal de companyia!
A més, l’activitat física i mental que suposa tenir una mascota ajuda a rebaixar els nivells d’estrès, i a augmentar l’activitat física. Els animals de companyia eviten la sensació de soledat, aportant-nos seguretat en nosaltres mateixos, i alegria i vitalitat per sentir-nos millor.

ESPECIAL TOT MASCOTES - EDICIO 1854 (DE L'1 AL 7 DE FEBRER DE 2019)