Especial Tot Bons Propòsits (Edició 1852)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Bons Propòsits que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 17 Gener 2019 17:10

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2019, bons proposits

En el Tot Mataró i Maresme del 18 al 24 de gener de 2019, trobaràs l'Especial Tot Bons Propòsits 2019: tot depèn de la voluntat!

No creguis en fòrmules màgiques, no hi ha dreceres, no et tocarà la loteria ni et plouran solucions del cel. Per assolir els nous propòsits tot depèn de la voluntat!
Qui no es planteja nous propòsits en encetar un nou any? Qui no es proposa coses com cuidar-se més amb una dieta equilibrada, fer exercici, deixar de fumar, estalviar, millorar les relacions personals...? Però és important seguir alguns consells i recoma-nacions per poder realitzar-los amb èxit i no caure en sentiments de frustració. 

Especials 2017/2019, bons proposits

Sempre és útil aprendre de l'experiència.
Ens pot ajudar el fet d'identificar i valorar les dificultats que hem tingut per assolir els objectius que ens vam plantejar en anys anteriors. Què és el que no va funcionar i per què? De la mateixa manera també ens ajuda identificar les estratègies que hem utilitzat per assolir els èxits. Per això és important tenir en compte que els nostres propòsits han de ser realistes, concrets i assolibles. A vegades ens plantegem massa coses, objectius massa grans i ambiciosos o coses que no depenen de nosaltres.

ESPECIAL TOT BONS PROPÒSITS - EDICIO 1852 (DEL 18 AL 24 DE GENER DE 2019)