Especial Tot a Taula: arriba el Nadal, temps d'àpats (Edició 1845)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot a Taula especial Nadal que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 30 Novembre 2018 11:54

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Instagram Tot a taula 2018 - nadal

En el Tot Mataró i Maresme del 30 de novembre al 6 de desembre de 2018, trobaràs l'Especial Tot a Taula: arriba el Nadal, temps d'àpats.

Un any més s’acosten les Festes i comencen els preparatius per organitzar els sopars de Nadal. Sopars d’empresa, amb els amics, menjars familiars i tot el festí gastronòmic que això comporta. Triar un restaurant que ens agradi, amb menús de Nadal que s’adaptin a la butxaca i al gust de tots és important per poder gaudir de l’experiència si decidim fer-ho fora de casa.
Els sopars de Nadal sempre són més especials, per això normalment ens agrada escollir un lloc per a “ocasions especials”  i amb un menú que mereixi l’ocasió però que no provoqui el desmai l’arribada del compte. El marisc, els torrons i el cava, solen estar gairebé sempre presents en els sopars de Nadal. Si a més es pot disposar d’una sala privada per al grup que ens permeti una major intimitat, tot tindrà més “caliu”.

Instagram Tot a taula 2018 - nadal

Com encertar amb els sopars de Nadal per a grups?
Els sopars de Nadal d’empresa sempre són un bon moment per a la integració de companys en un ambient distès i amable. Solem pospo-sar qualsevol trobada al ja cèlebre i tradicional Dinar o Sopar de Nadal. Sembla que hem dei-xat enrere tants anys de crisi i ara els empre-saris estan necessitats d’aquesta trobada que cohesiona l’equip.

ESPECIAL TOT A TAULA ESPECIAL NADAL - EDICIO 1845 (DEL 30 DE NOVEMBRE AL 6 DE DESEMBRE DE 2018)