Especial Tot Mobilitat elèctrica (Edició 1844)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Mobilitat que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 22 Novembre 2018 09:28

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2018, tot mobilitat

En el Tot Mataró i Maresme del 23 al 29 de novembre de 2018, trobaràs l'Especial Tot Mobilitat: la moda dels vehilces elèctrics ha arribat per quedar-s'hi!

Cada vegada més ciutadans utilitzen vehicles de mobilitat personal (VMP) per moure's de pressa per la ciutat. Els consistoris de tot Catalunya miren les ciutats que ja ho regulen i es pregunten si cal una normativa de país.
I és que no cal tenir-ne un per notar la seva presència constant. Els patinets, vehicles elèctrics de dues rodes, seagways, hoverboards i similars s'han multiplicat els últims mesos als carrers de la ciutat i han conquistat l'espai urbà. Són els coneguts com a vehi-cles de mobilitat personal (VMP), una tendència que va a l'alça a la majoria de nuclis urbans de Catalunya.

Especials 2017/2018, tot mobilitat

Els patinets elèctrics conquisten la ciutat.
Com incloure uns vehicles que superen en la seva majoria els 30 km/hora en l'espai dels vianants? Cal crear un espai només per a ells? O bé incloure'ls amb les bicicletes? Cal regular-ne l'ús, com ja han fet ciutats com Barcelona? O bé s'ha de fer, tal com apunta el conseller d'Inte-rior, Miquel Buch, una norma "a escala de país"? Les administra-cions s'han posat a treballar per trobar la fórmula.

ESPECIAL TOT MOBILITAT ELÈCTRICA - EDICIO 1844 (DEL 23 AL 29 DE NOVEMBRE DE 2018)