Especial Tot Barri a Barri-Molins - Vista Alegre - Camí de la Serra (Edició 1838)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barri a barri que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dimecres, 10 Octubre 2018 17:22

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, tot barri-molins-vista alegre

En el Tot Mataró i Maresme de l'11 al 18 d'octubre de 2018, trobaràs l'Especial Tot Barri a barri: Molins - Vista Alegre - Camí de la Serra. Els tres barris protagonistes d'aquesta setmana formen una unitat de convivència tranquil·la i familiar.

Si fa dues setmanes anomenàvem l'Havana, el Palau i Rocafonda el "districte de llevant" de la ciutat, el que formen Molins, el Camí de la Serra i Vista Alegre podria ser el "residencial nord". Perquè aquestes són les dues característiques bàsiques d'aquesta unitat: zones de convivència familiar, carrers dormitori, la perspectiva elevada sobre la resta de ciutat i una fl uida connexió viària que ha rellançat l'interès per aquesta zona.

Ciutat 2017/2018, tot barri-molins-vista alegre

El problema amb els serveis
N'hi ha prou de parlar amb els veïns de la zona i preguntar-los amb to elogiós per aquesta mena d'illa residencial que conformen Molins, Vista Alegre i Camí de la Serra perquè aflori una de les polèmiques que va sacsejar la zona setmanes enrere. Explica la Marina, una de les afectades, que diversos veïns de carrers de la zona van veure com els sabotejaven el servei de telefonia, i amb ell el d'Internet, i com l'empresa –Telefónica, és a dir, Movistar– se'n desentenia durant diversos dies. Centenars de veïns van quedar descon-nectats. I cap d'ells, com tampoc la Marina, n'estan contents.

ESPECIAL TOT BARRI A BARRI-MOLINS-VISTA ALEGRE-CAMÍ DE LA SERRA - EDICIO 1838 (DE L'11 AL 18 D'OCTUBRE DE 2018)