Especial Tot Barri a Barri-L'Havana-Rocafonda-El Palau (Edició 1836)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Barri a barri que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 28 Setembre 2018 09:16

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, tot barri a barri-havana rocafonda

En el Tot Mataró i Maresme del 28 de setembre al 4 d'octubre de 2018, trobaràs l'Especial Tot Barri a barri: l'Havana, el Palau-Escorxador i Rocafonda configuren una de les zones en desenvolupament de la ciutat.

Si Mataró tingués una organització territorial que consistís a agrupar barris, és probable que l'Havana, el Palau-Escorxador i Rocafonda acabessin configurant un districte. I es podria dir "districte de llevant". Aquesta zona de la ciutat és àmplia i diversa: començant per la part baixa, més eminentment residencial, i arribant al barri popular per excel·lència de la ciutat: Rocafonda. Tanmateix, hi ha més similituds de les que els veïns poden identificar.
Infraestructuralment, la zona ha mutat des que té connexió amb l'autopista. Té un polígon industrial i s'està desenvolupant urbanísticament en eixos com l'Herrera o la ronda Cervantes. El llevant de Mataró vol guanyar pes en el global de la ciutat.

Ciutat 2017/2018, tot barri a barri-havana rocafonda

EL DISTRICTE DE LLEVANT
Immobiliàriament, la zona és una de les més buscades. Les noves promocions i el parc antic d'habitatges de zones com l'Escorxador són de les més demandades.

ESPECIAL TOT BARRI A BARRI-L'HAVANA ROCAFONDA EL PALAU - EDICIO 1836 (DEL 28 DE SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2018)