Especial Tot per la Tornada a L'Escola (Edició 1834)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot per la tornada a l'escola que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 14 Setembre 2018 13:34

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2018, especial tornada a escola

En el Tot Mataró i Maresme del 14 al 120 de setembre de 2018, trobaràs l'Especial Tot per la tornada a l'escola: noves extraescolars subvencionades. S'estrena el programa Educa+ als centres de Cerdanyola.

Aquest curs que ara comença, Mataró endega la primera edició del programa d’activitats extraescolars Mataró Educa+, que engloba un conjunt ampli d’activitats (esport, lleure, art, cultura...) adreçats a infants i joves de tota la ciutat i que es duran a terme a diferents centres del barri de Cerdanyola. La idea és oferir diferents disciplines en l'àmbit de les extraescolars per a famílies que no es puguin permetre aquestes en l'oferta de clubs, centres o escoles privades.

Especials 2017/2018, especial tornada a escola

Mataró Educa+
Aquest projecte s’ha dissenyat conjuntament amb AMPA, escoles i entitats d’esport i lleure de la zona i compta amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Mataró. Les primeres setmanes de setembre es faran els diferents "tastets" de les disciplines per tal que els alumnes puguin escollir quina és la que els hi agrada.

ESPECIAL TOT PER LA TORNADA A L'ESCOLA - EDICIO 1834 (DEL 14 AL 20 DE SETEMBRE DE 2018)