Especial Tot per la Tornada a L'Escola (Edició 1833)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot per la tornada a l'escola que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 06 Setembre 2018 17:49

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2018, tornada a escola

En el Tot Mataró i Maresme del 7 al 13 de setembre de 2018, trobaràs l'Especial Tot per la tornada a l'escola: arriba un dels moments més esperats de l'any pels alumnes i, quasi que més, per les famílies!

Després de prop de tres mesos de vacances, és recomanable recuperar els horaris i les obligacions que els infants tenen durant l’any. Tot i que per als infants tornar a l’escola no és un fet traumàtic, sí que els pot generar un cert trasbals. “Es tracta de retornar a la rutina amb l’hora d’anar a dormir o les dutxes. D’aquesta manera entren progressivament en el que serà el seu dia a dia”, explica Roman Pérez, psicòleg i psicoanalista.

També és important implicar-los en el procés de preparació, com anar comprar els llibres o decidir quin estoig o quina motxilla nova volen. A més, es recomana parlar de la tornada a l’es-cola en termes positius.

Especials 2017/2018, tornada a escola

TORNA, RUTINA!
Després de 3 mesos de vacances, els més petits de casa també tornen a la rutina de l’escola i dels horaris. A casa és important parlar de la tornada a l'escola en termes positius.

ESPECIAL TOT PER LA TORNADA A L'ESCOLA - EDICIO 1833 (DEL 7 AL 13 DE SETEMBRE DE 2018)