Especial Tot Instal·ladors (Edició 1822)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Instal·ladors que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 25 Maig 2018 10:56

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2018, especial instaladors

En el Tot Mataró i Maresme del 25 al 31 de maig de 2018, trobaràs l'Especial Tot Instal·ladors: les instal·lacions de casa nostra i el seu correcte manteniment.

Aa que arriba el bon temps, és el moment ideal per revisar la caldera i deixar-la a punt per a una nova temporada. Tot i que la normativa obliga revisar-la cada dos anys, des de Graupera Instal·ladors tenen clar que el manteniment de la caldera és molt important i recomanen revisar-la anualment. És per això que ofereixen la possibilitat de comptar amb un servei de manteniment personalitzat i proper al client amb el seu servei oficial d’assistència tècnica.
 

Especials 2017/2018, especial instaladors

Demana pressupost, no facis el pirata!
L'intrusisme professional segueix sent un dels principals problemes ja no pel sector de les instal·lacions, sinó també per la relació amb els clients. A l'hora de contractar els serveis d'un instal·lador no et direm que no miris l'import a què puja, però no t'enceguis per rebaixes miraculoses perquè normalment tenen gat amagat. Demana sempre pressupost i, també, que t'acreditin la formació  i el reconeixement com a professionals. L'intrusisme professional no només rebenta preus, també acaba per oferir mala praxis, clients amb les instal·lacions danyades i economia submergida.

EL TOT ESPECIAL INSTAL.LADORS - EDICIO 1822 (DEL 25 AL 31 DE MAIG DE 2018)