Especial Tot Casals d'Estiu (Edició 1820)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Casals d'Estiu que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 11 Maig 2018 09:27

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, casals estiu

En el Tot Mataró i Maresme de l'11 al 17 de maig de 2018, trobaràs l'Especial Tot Casals d'Estiu: l'oferta de de campus, casals i cursos és àmplia i toca diferents àmbits.
Els Casals d’Estiu i de setembre ofereixen diversos serveis perquè els pares i mares puguin organitzar-se el dia amb més facilitats. L'estiu comença, a moltes cases, setmanes abans de Sant Joan. És quan es formula la pregunta: què voleu fer aquest estiu? Amb encara bona part del tercer trimestre per endavant arriba el moment que filles i pares facin la tria de a què dedicaran el primer mes de les vacances. Es pot fer una elecció en clau de formació, de diversió, en funció de les amistats. Però és, en essència, una elecció per als fills i filles.

Ciutat 2017/2018, casals estiu

Conciliació laboral durant l’estiu
Ara que el curs escolar està a punt d’acabar-se i que l’estiu ja treu el nas, és el moment per a moltes famílies de plantejar-se quin estiu volen per als seus fills i filles. Els Casals d’Estiu són la millor manera per garantir que els nens i nenes s’ho passin bé i permeten, a més, conciliar els horaris amb la vida laboral dels pares i mares. Solen durar quatre setmanes, des de després de Sant Joan fi ns a tocar de la Festa Major de Les Santes, i molts d’ells comp-ten amb servei de menjador i de permanències per posar-ho més fàcil a les famílies. A més, durant la primera quinzena de setembre també es pot gaudir del servei de Casals d’Estiu.

EL TOT ESPECIAL CASALS D'ESTIU - EDICIO 1820 (DE L'11 AL 17 DE MAIG DE 2018)