Especial Tot Senior (Edició 1819)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Senior que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 04 Maig 2018 12:49

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials 2017/2018, especial senior

En el Tot Mataró i Maresme del 4 al 10 de maig de 2018, trobaràs l'Especial Tot Senior: una part de la societat cada cop més importants amb necessitats, circumstàncies i serveis especialitzats.

Aquesta setmana ens aturem en la nostra gent més veterana. Sèniors perquè no són gent gran ni volen estar en la tercera edat. Una part de la societat cada cop més important demogrà܀cament amb necessitats, circumstàncies i serveis especialitzats.

Així, dependent de l'estat físic de la persona, la primera pregunta que ens hem de fer és, quina és la millor opció per a l’avi, i per això hem de decidir si posem una cuidadora a casa, volem que vagi a un centre de dia o bé a la residència per un internament definitiu.

Especials 2017/2018, especial senior

CLAUS PER A UNA BONA SALUT
Hi ha certes coses que poden fer-se per mantenir-se més sans i actius en la tercera edat, per exemple, una dieta saludable i equilibrada, no fumar, no beure, realitzar visites periòdiques al metge...Hi ha estudis que demostren que una dieta equilibrada en la tercera edat ajuda a reduir el risc d’osteoporosi, hipertensió arterial, malalties cardíaques i alguns tipus de càncer. L'exercici més recomanat és la marxa, fer uns 30 minuts al dia al ritme que ens puguem permetre

EL TOT ESPECIAL SENIOR - EDICIO 1819 (DEL 4 AL 10 DE MAIG DE 2018)