Especial Tot Mascotes (edició 1806)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Mascotes que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 02 Febrer 2018 11:38

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017/2018, mascotes

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de febrer de 2018, trobaràs l'Especial Tot Mascotes: Cura pels altres de casa - L'estima pels animalons se sofistica.

És una evidència palpable, es tingui o no mascota a casa. Cada vegada són més els serveis, més especialitzats els productes, més amplis els tractaments específi cs per als animals de casa. Per majoria absolutíssima tots pensem en gats i gossos, però amb una sola passejada per supermercats o carrers comercials de la ciutat en tindrem prou de comprovar que la pujança del sector associat al món de les mascotes és tota una realitat.

Ciutat 2017/2018, mascotes

Els "reis" de la casa
En certa manera, podria ser que superada l'època de més estretors econòmiques al zenit de la crisi, "els altres" de casa també reclamin atenció. És per això que en vigílies de la festa que anualment situa les mascotes al centre d'atenció repassem les novetats del sector i la de cures específi ques pels nostres amics que trobem al mercat local. Elements propis, serveis, seguiments de salut o petits consells per conviure encara millor amb aquests éssers que ens fan força més que companyia.

Especial Tot Mascotes - Edició 1806 [Del 2 al 8 de febrer de 2018]