Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1798

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Hartmann amb la Marató de TV·

  • Redacció
  • Dijous, 07 Desembre 2017 13:08

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, productes hartmann

En el Tot Mataró i Maresme de l'1 al 8 de desembre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Epinium guanya el premi Creatic 2017.

La companyia Hartmann ha unit forces amb La Marató de TV3 i s'ha convertit en una de les empreses col·laboradores d'aquesta mobilització ciutadana solidària. Enguany la jornada va dedicada a la conscienciació i al recapte de fons per a la investigació de les malalties infeccioses. Des de Hartmann defensen que la millor manera de prevenir les infeccions és evitar-ne els contagis des de la desinfecció.

Ciutat 2017, productes hartmann

Nova línia de productes esportius
Sota el lema “El que no et para et fa imparable”, Hartmann ha llan-çat la nova línia DermaPlast Active que ofereix a tots els amants de l'esport una ajuda ràpida en lesions lleugeres. Es tracta de la gamma més completa de productes per ser usats abans, durant o després de l'exercici físic. A més, alleugen ràpidament el dolor, redueixen la infl or i la infl amació i pal·lien la tensió muscular. Es recomana emprar-los en casos d'esquinços, blaus, distensions o enrampades musculars.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1798 (De l'1 al 8 de desembre de 2017)