Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1797

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Epinium guanya el premi Creatic 2017

  • Redacció
  • Dijous, 30 Novembre 2017 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, foto tot empenta-epinium

En el Tot Mataró i Maresme de l'1 al 8 de deseembre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Epinium guanya el premi Creatic 2017.

La start-up Epinium, que impulsen els emprenedors Carlos Martínez i Miquel Ferrando va ser la triomfadora de la 17a edició dels premis Creatic. En la categoria de millor idea empresarial, el reconeixement se’l va endur el projecte Thumblock, presentat per Miquel Giménez. El premi és de 5.000 euros en tots dos casos, a més de l’estada bonifi cada durant un any al parc tecnològic TecnoCampus, on s’allotgen més de 120 empreses.

Epinium és una plataforma d’anàlisi de l’ecommerce que facilita la presa de decisió a les marques mitjançant la intel·ligència artifi cial i el Big Data, ja que permet, a temps real, conèixer els gustos dels consumidors, adaptar-se a les seves necessitats, conèixer les tendències del mercat, analitzar el posicionament de la competència i monitoritzar les variacions de preu en els productes.

Ciutat 2017, foto tot empenta-epinium

Reconeixements a l’RSO i a la innovació
En el transcurs de la Nit de l’Emprenedoria i la Innovació, l’Ajuntament de Mataró va fer un reconeixement a diverses empreses i entitats que han col·laborat de forma totalment desinteressada durant l’any 2017 amb el treball que el consistori realitza per facilitar que les persones que es troben en situació d’atur puguin apropar-se al món de l’empresa, contribuint així a una millor preparació d’aquestes persones per a la recerca de feina.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1797 (De l'1 al 8 de desembre de 2017)