Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1796

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Més de vint anys líders en contenidors

  • Redacció
  • Dijous, 23 Novembre 2017 08:40

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-contenidors

En el Tot Mataró i Maresme del 24 al 30 de novembre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Més de vint anys líders en contenidors.

L'empresa familiar 'Containers y transportes López Veraguas e hijos' es dedica des de fa més de dues dècades al transport de contenidors de mides diverses, de saques que recullen runes als carrers i tot tipus d'àrids pel jardí, la decoració, entre altres tipus de sorra.
Ara destaquen per ser de les poques empreses del seu sector que destria els productes abans de portar-los a l'abocador per tal de reciclar la quantitat més elevada possible de residus, una iniciativa que benefi cia a l'interès general i al medi ambient.
Ciutat 2017, tot empenta-contenidors
El valor afegit de l'experiència'
Containers y transportes López Veraguas e hijos' treballa per a la construcció, el sector de la jardineria i altres indústries prin-cipalment al Maresme, al Vallès i al Barcelonès. Una empresa familiar que va fundar el pare dels actuals propietaris i que compta amb una llarga experiència. És gràcies a aquesta que són capaços de resoldre amb facilitat els dubtes i problemes dels seus clients.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1796 (Del 24 al 30 de novembre de 2017)