Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1795

Llegeix-lo i descarrega-te'l: El fenòmen de les sèries, a estudi

  • Redacció
  • Dijous, 16 Novembre 2017 13:28

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, merlí estudi series

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 23 de novembre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: El fenòmen de les sèries, a estudi.
La revolució que estan provocant les sèries, tant a nivell audiovisual com a nivell de model de negoci, centraran la mirada de la quarta edició del Dia Mundial de la Televisió, que se celebrarà aquest dimarts dia 21 de novembre a l’Auditori del TecnoCampus Mataró. Hi participaran, en la línia ascendent dels darrers anys, analistes, crítics televisius, actors, escriptors i professors universitaris, que refl exionaran sobre com les sèries estan transformant la televisió tant des d’un punt de vista creatiu com també pel que fa al seu model de negoci. 
Ciutat 2017, dia mundial de la televisió

Transmissió en directe
En aquesta ocasió l’acte serà un programa de televisió que es retransmetrà a través de Mataró Televisió en directe i que presentarà Anna Llacher, professora del Grau de Mitjans Audiovisuals de Tecnocampus (GMA). Una al-tra professora d’aquest grau, Maddalena Fedele, serà l’encarregada de moderar la primera taula rodona del matí.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1795 (Del 17 al 23 de novembre de 2017)