Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1792

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Autoocupació contra la vulnerabilitat

  • Redacció
  • Dijous, 26 Octubre 2017 12:07

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-autoocupació

En el Tot Mataró i Maresme del 27 d'octubre al 2 de novembre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Autoocupació contra la vulnerabilitat.

El Consell Comarcal del Maresme i l'Associació de Dones Directives i Empresàries (ACDDE) han signat un conveni que espera donar impuls a les dones en situació de vulnerabilitat que vulguin assolir la independència econòmica a partir de l'autoocupació. Les dades indiquen que el Maresme és una comarca amb una elevada feminització de l'atur. La iniciativa de l'ACDDE vol ajudar les dones que tinguin una idea de negoci i necessitin fi nançament per dur-lo a terme.


Ciutat 2017, tot empenta-autoocupació

Un cicle de conferències sobre videojocs
Els professors del Grau en Disseny i Producció de Videojocs impulsen una nova edició del cicle de conferències 'Els videojocs i els seus protagonistes', que comptarà  un cop més amb professionals de diferents àmbits de la indústria dels videojocs. El cicle, que ha començat aquest mes d’octubre, es consolida i celebra enguany la quarta edició. Al llarg del primer trimestre es por-taran a terme diverses sessions.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1792 (Del 27 d'octubre al 2 de novembre de 2017)