Especial Tot Barri a barri - La Llantia-Cirera-Via Europa (edició 1793)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barri a barri - La Llantia-Cirera-Via Europa que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 02 Novembre 2017 13:09

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, barri Via Europa

En el Tot Mataró i Maresme del 3 al 9 de novembre de 2017, trobaràs l'Especial Tot Barri a barri - La Llantia-Cirera-Via Europa.
La Via Europa s'ha convertit en una de les zones més buscades per viure dins la borsa immobiliària local. El mercat immobiliari és, molts cops, un barem oportú per calibrar l'estat d'un barri. Busquin pis i comprovaran que la Via Europa, el darrer nucli consolidat d'apuntar-se a la festa urbanística local, és una zona molt demandada. Ho és precisament per aquesta joventut inherent a les seves construccions, sí, però també pel tipus de promoció que s'hi va fer i que en molts casos disposa d'un tipus de llar familiar que costa de trobar, amb aquestes facilitats, a cap altra zona de la ciutat.
Ciutat 2017, barri Via Europa

Un planejament molt residencial
Una de les crítiques que s'han fet a la Via Europa és que en el seu planejament predomini, quasi en exclusivitat, l'habitatge i que estigui dotat de pocs equipaments. Això se soluciona, segurament, pel fet que es tracta d'un dels barris més ben connectats, immediats a elements de vital transcendència com el propi Hospital i veí d'altres barris importants com Cerdanyola, l'Eixample o el sistema Cirera-Llàntia.

Especial Tot Barri a barri - La Llantia-Cirera-Via Europa - Edició 1793
[Del 3 al 9 de novembre de 2017]