Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1790

Llegeix-lo i descarrega-te'l: "Volem que la núvia se senti original i única"

  • Redacció
  • Dilluns, 23 Octubre 2017 10:33

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-la moda 2

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 19 d'octubre de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: "Volem que la núvia se senti original i única".
La Moda ofereix els vestits, pentinats i complements necessaris per lluir el dia del teu casament amb un servei professional i consells a mida per cada client.
Hem parlat amb Anna Arnau, la responsable de La Moda. (Carrer Sant Josep, 26. Mataró). Què és el més important per vosaltres?
El més important per nosaltres és que les núvies que ens visiten es trobin còmodes, cuidades i sentin que poden confiar en nosaltres. Per això oferim tota la nostra llarga experiència a la seva disposició perquè puguin triar amb convenciment el seu vestit.
Ciutat 2017, tot empenta-la moda 2

Com va néixer l'empresa?
La botiga La Moda es va inaugurar per primera vegada el 1933 al carrer La Riera a on es venia roba de la llar i roba en peça. Després de generacions i com que encara no existia cap fàbrica de vestits de núvia, la meva mare va obrir un taller a sobre la botiga per fer vestits de núvia a les nostres clientes fins que van sortir al mercat els primers fabricants i llavors els vam començar a comprar.

             Especial Tot Empenta  - Edicio 1790 (Del 14 al 19 d'octubre de 2017)