Especial Tot Barri a barri - Molinos - Vista Alegre (edició 1791)

Llegeix i descarrega't l'Especial Barri a barri - Molinos-Vista Alegre que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 20 Octubre 2017 11:05

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, barri a barri molinos-vista alegre

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 d'octubre de 2017, trobaràs l'Especial Tot Barri a barri - Molinos-Vista Alegre: de bon viure i bon comprar.

Molins, Vista Alegre i el Camí de la Serra venen servits en trio perquè els podem entendre com un tot. Tot i que Molins s'endinsa més en el que seria la pròpia massa urbanística local, Vista Alegre i el Camí de la Serra semblen separar-se'n i, alhora, agafen perspectiva. És doncs bon lloc per viure i també bona opció per comprar. I un dels punts amb millor panoràmica de la ciutat.

Ciutat 2017, barri a barri molinos-vista alegre
 

L'esperit de Figuera Major, fet escultura
Al nexe dels tres barris protagonistes, just a Figuera Major, s'hi alça un dels conjunts escultòrics més peculiars de la ciutat. Molta gent la coneix com "la dama de les aigües" però en realitat és 'L'Esperit de Figuera Major' que Manuel Cusachs va fer ja fa 27 anys. Està feta de ferros recuperats del mateix mar i vol representar les llegendes del barri i, en definitiva, l’esperit de la zona homònima. Als peus de l'escultura hi ha una font que simbolitza el fons marí i la figura femenina és la dama de les aigües, amb el seu blau peculiar.

Especial Tot Barri a barri - Molinos - Vista Alegre - Edició 1791
[Del 20 al 26 d'octubre de 2017]