Especial Tot Tornada a l'Escola (edició 1787)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Tornada a l'Escola que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 21 Setembre 2017 11:23

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, tornada a l'escola

En el Tot Mataró i Maresme del 22 al 28 de setembre de 2017, trobaràs l'Especial Tot Tornada a l'escola: Com aprendre un idioma ràpidament?

L'prenentatge d'una tercera o quarta llengua és bàsic per tenir una formació més extensa i poder moure's pel món amb facilitat. Tot i això, adquirir un bon nivell necessita temps i esforç. A part d'assistir a les classes d'acadèmies d'idiomes i d'estudiar amb ganes, hi ha moltes maneres de fomentar un aprenentatge més ràpid en el nostre temps lliure. A continuació trobareu alguns consells que ajuden a millorar el coneixement en les llengües estrangeres.
Així doncs, per exemple, mirar les pel·lícules estran-geres en versió original enlloc d'optar per la versió doblada, ens pot ajudar a entendre més paraules mentre gaudim d'un bon moment d'oci.

Bucles d'inducció magnètics

Tradueix les teves cançons preferides!
Si escoltes música en anglès o altres idiomes, però no et fixes mai en el missatge de la seva lletra, un bon exercici és traduir-les i entendre-les. Passaràs una bona estona escoltant la música que més t'agrada i entendràs el que volen dir mentre millores el teu coneixement de l'idioma. Arribarà un dia que automàticament i sense haver de desglossar cada frase, seràs capaç d'entendre la lletra a la primera.

Especial Tot Tornem a l'escola - Edició 1787 [Del 22 al 28 de setembre de 2017]