Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1782

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Convocada la 17a edició dels Creatic

  • Redacció
  • Dimarts, 25 Juliol 2017 13:43

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat, Premis Creatic

En el Tot Mataró i Maresme del 29 de juliol al 25 d'agost de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Convocada la 17a edicio dels Creatic.
El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 17a convocatòria dels Premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors i empreses de recent creació relaci-onats amb la tecnologia i la innovació.
Amb una llarga trajectòria, aquests guardons contribueixen al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme, promovent la iniciativa empresarial oferint suport econòmic i logístic.

Ciutat 2014/2015, Formbytes-premis creatic 2

Guardó a l'Emprenedoria Universitària
Un any més, en el marc dels Premis Creatic també es lliurarà el guardó a l'Emprenedoria Universitària, que reconeix el millor projecte emprenedor d'entre els que plantegen els estudiants del Tecnocampus. En aquesta edició, el premi presenta una novetat important: el guanyador podrà participar a l'Imagine Express 2018, programa destinat a generar negocis en el sector mòbil, que té lloc durant un viatge de 4 dies en tren des de Barcelona a París i Londres al marc del Mobile World Congress.

       Especial Tot Empenta  - Edicio 1782 (Del 29 de juliol al 25 d'agost de 2017)