Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1783

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Nova línia d'ajuts a les 'start up'

  • Redacció
  • Divendres, 25 Agost 2017 12:42

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-start up

En el Tot Mataró i Maresme del 26 al 31 d'agost de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Nova línia d'ajuts a les 'start up'.

L'entrada de Santi Vila al Departament d'Empresa i Coneixement ha servit per llançar una nova aposta a favor de les 'start ups'. Si fins ara hi havia dues línies d'ajuts; el pla Embarca, per accelerar la facturació, i el pla Esprint, per consolidar la internacionalització, ara s'afegeix la línia 'start up capital' destinada a facilitar l'accés a capital i ajudar en el començament de l'empresa.
La línia anirà destinada cada any a 20 empreses 'start ups' amb una vida activa entre un mínim de 3 mesos i un màxim de 3 anys de vida.

Ciutat 2017, tot empenta-start up

La innovació farà augmentar els salaris
El conseller destaca que el més important en l'actuació del Govern és la construcció defectiva d'un "ecosistema" d'innovació que ajudarà a fer que l'economia catalana sigui més competitiva i consolidi el model industrial català. Vila ha subratllat que amb un model econòmic basat en la industria i la innovació els salaris dels treballadors augmentaran.
A més de fi nançar el pla de negoci, l'ajut també es podrà destinar a adquirir materials i equipaments, despeses de personal, lloguer d'espais, contractació de serveis a tercers i serveis legals, elaboració i desplegament de plans de comunicació, llicències d'ús de software, la realització de proves pilots i prototips i el registre de patents.

              Especial Tot Empenta  - Edicio 1783 (Del 26 al 31 d'agost de 2017)