Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1777

Llegeix-lo i descarrega-te'l: optimisme entre l'empresariat local

  • Redacció
  • Divendres, 23 Juny 2017 11:19

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-optimisme empresarial

En el Tot Mataró i Maresme del 23 al 29 de juny de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: optimisme entre l'empresariat local.

L'enquesta dirigida a empresaris i autònoms del Maresme i el Vallès Oriental que porta a terme Advisoria indica que 6 de cada 10 empresaris de petites i mitjanes empreses opina que la seva facturació del 2017 creixerà respecte de la del 2016. Cal destacar que només el 9% d'aquests empresaris creu que disminuirà el seu volum de negoci.
Entre els resultats més destacats de les enquestes, un 44% de les empreses cobra les factures en un termini d'entre 30 i 60 dies, metre que un 38% aproximadament les cobra en menys de 30 dies. La resta, ha d'esperar més de 60 dies a cobrar els pagaments.

Ciutat 2017, tot empenta-optimisme empresarial

 

Crítiques a l'Administració
Per a Manel Fernández, un dels dos socis de la consultora Advisoria, “El resultat de la nostra enquesta concorda amb la sensació de recuperació econòmica que percebem. Per altra part, per moltes lleis que es promulguin, la realitat material sempre és molt més poderosa i imposa els seus propis terminis, com es pot veure en els temps de pagament i cobrament de les factures. El que és difícil d’assumir és que sigui la pròpia Administració la que incompleixi els preceptes legals i vulneri els terminis amb absoluta impunitat, com pot aleshores exigir als administrats el compliment de la Llei? Aquesta és la paradoxa vital d’aquest país”.

              Especial Tot Empenta  - Edicio 1777 (Del 23 al 29 de juny de 2017)