Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1775

Llegeix-lo i descarrega-te'l: 'Ajudem als estudiants a trobar els millors estudis aquí o a l'estranger'

  • Redacció
  • Divendres, 09 Juny 2017 08:55

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-ajuda als fills per escollir

En el Tot Mataró i Maresme del 9 al 15 de juny de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: 'Ajudem als estudiants a trobar els millors estudis aquí o a l'estranger'.

Què és Talenn? Talenn és una empresa d'orientació que ajuda als estudiants a escollir el Grau Universitari d'entre més de 700 opcions en funció  de les seves capacitats i talents.  Tenim oficina a Mataró, Girona i Barcelona.
No poden escollir-ho sols? Segons les estadístiques el 50% dels universitaris canviaria de Grau universitari si els deixessin tornar a escollir. Escollir què estudiar sense conèixer els propis talents suposa arriscar-se molt. Són molts de diners i molts anys de la vida dels nostres fills i per això millor si reben orientació professional.

Ciutat 2017, talenn

 

Ciutat 2017, talennPer què és important  l'orientació?
Perquè les dades són alarmants. Cal tenir en compte que 3 de cada 10 estudiants abandonen la universitat sense acabar els estudis, i podria comentar-te molts de casos que els acaben a disgust. És la primera gran decisió de la seva vida, ja que suposa una despesa d'entre 10.000 euros i 60.000 euros, segons sigui pública o privada. Escollir què estudiar amb només 17 o 18 anys és una decisió molt difícil de prendre. Es tracta d'una decisió per a tota la vida

               Especial Tot Empenta  - Edicio 1775 (Del 9 al 15 de juny de 2017)