Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1773

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Miss & Mister es queda tota la nau Minguell

  • Redacció
  • Divendres, 26 Maig 2017 08:19

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, foto aula miss&mister

En el Tot Mataró i Maresme del 26 de maig  al'1 de juny de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Miss & Mister es queda tota la nau Minguell.

 La Nau Minguell, propietat de PUMSA, va ser rehabilitada i inaugurada l'any 2010 amb la voluntat d'esdevenir un equipament per a la indústria artística i audiovisual de Mataró, que seria gestionat per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.
Tot i això, dos anys i mig després de la seva inauguració, que va comptar amb una gran inversió econòmica municipal cap a PUMSA per rehabilitar la nau, es van veure obligats a replantejar-ne els usos.
Ciutat 2017, foto aula miss&mister

Learn & Enjoy, la nova metodologia d'aprenentatge
Els impulsors de l'acadèmia han agafat de referent una metodo-logia d'aprenentatge finlandesa que es basa a aprendre passant-ho bé. “El model clàssic està obsolet”, opina Oriol Just, i per aquest motiu impulsen de cara al curs vinent l'aprenentatge 'Learn & Enjoy'. La reinauguració de l'escola tindrà lloc el dissabte 3 de juny a la tarda a la Plaça Josep Moragas, espai on es situa la Nau Minguell. L'acte comptarà amb espais d'oci amb infl ables i punxadiscos, entre altres activitats, i es podran visitar les instal·lacions de l'acadèmia.

               Especial Tot Empenta  - Edicio 1773 (Del 2 al 8 de juny de 2017)