Especial Tot Casals d'Estiu (II) (edició 1772)

Llegeix i descarrega't l'Especial Casals d'Estiu (II) que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 18 Maig 2017 15:45

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2017, casals estiu

En el Tot Mataró i Maresme del 19 al 25 de maig de 2017, trobaràs l'especial Tot Casals d'estiu (II): Els estius han canviat i hi ha una àmplia oferta per escollir.

Els estius han canviat per complet respecte el que eren dècades enrere. La gent d'una certa edat associa les vacances a marxar durant moltes setmanes fora, si es tenia un poble o segona residència, cap allà. En alguns casos fins a tres mesos. Setmanes plenes de dies en els quals, en general, no es feia pas res. Si no es tenia poble ni segona residència, com passa en molts casos, a casona. Quiets, quasi parats.

Els que tenim la sort de ser costaners, a la platja. I com que també tenim la serralada prelitoral a tocar, sempre podem buscar l'ombra de la natura, tot i que a l'estiu aquesta va ben cara. Així eren els estius abans. Ara no.

Els estius són, pels nostres fills i joves, una finestra plena de possibilitats. Són dies que donen per fer moltes coses i sobretot estan plens d'ofertes, en forma de cursos, casals, campus, colònies i campaments amb els quals els centres educatius, esportius i de lleure poden fer que siguin setmanes per guardar en el record.

Ciutat 2017, casals estiu

A l'aigua!
En molts casos, dins els programes d'activitats dels diferents casals i campus hi ha sortides a l'aigua. A la platja o a la piscina, a un riu en una sortida o en uns campaments o a parcs aquàtics, que sempre agraden. D'aquesta manera els petits es refresquen i a la vegada carreguen piles per seguir
amb les activitats en ple juliol.

Especial Tot Casals d'Estiu (II) - Edició 1772 [Del 19 al 25 de maig de 2017]