Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1768

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Portes Obertes per als futurs estudiants

  • Redacció
  • Dijous, 20 abril 2017 17:21

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

En el Tot Mataró i Maresme del 21 al 27 d'abril de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Portes Obertes per als futurs estudiants.
El TecnoCampus organitza dissabte dia 22 d’abril la Jornada de Portes Obertes per mostrar als futurs estudiants com serà el seu nou campus universitari, i orientar-los a l’hora de triar grau. De les 10 a les 14h i de les 16 a les 18h, es podran visitar les instal·lacions i informar-se dels estudis.
El TecnoCampus ofereix com a factor diferencial una aposta deci-dida pel foment de l’emprenedoria i per la professionalització. El fet que el campus universitari estigui integrat amb un parc tecnològic on s’ubiquen 120 empreses, facilita la inserció laboral dels estudiants o el suport per a projectes nous. La xarxa es completa amb més de 700 convenis amb empreses de fora del parc.

Ciutat 2017, tot empenta-tecnocampus portes obertes

Més postgraus
Si en l’àmbit dels graus s’aposta per la consolidació, en l’àmbit dels postgraus hi ha un creixement signifi catiu, amb un total de 15 titulacions de postgrau i màster. Entre les novetats, destaquen un màster en indústria 4.0, un postgrau en “big data” aplicat a l’empresa i el postgrau en entrenament personal i readaptació fi sicoesportiva.

               Especial Tot Empenta  - Edicio 1768 (Del 21 al 27 d'abril de 2017)