Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1767

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Setmana Santa amb el 90 per cent d'ocupació hotelera

  • Redacció
  • Dimecres, 12 abril 2017 10:04

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, foto tot amb empenta-90 per cent ocupació hotelera

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 20 d'abril de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Setmana Santa amb el 90 per cent d'ocupació hotelera.
Aquesta Setmana Santa els allotjaments turístics de la ciutat de Barcelona i la costa metropolitana fregaran el ple, especialment durant el cap de setmana llarg que va de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua. Les expectatives als hotels de la costa del Garraf i del Maresme són de superar el 90% d'ocupació, mentre que a Barcelona ciutat la xifra se situa en el 85%.
El president del Gremi d'Hostaleria del Maresme, Jordi Noguera, assegura que a la zona nord de la comarca, la previsió actualment és del 87% d'ocupació mitjana, però amb una perspectiva "creixent", si el temps acompanya, podent arribar a superar el 90%, especialment entre Divendres Sant i Diumenge de Pasqua.

Un plè "gairebé total"
Els turistes que visitaran el Maresme aquests dies són majoritàriament famílies, tot i que també hi haurà un nombre destacats de grups d'esportistes provinents d'Alemanya i França, que aprofi ten aquestes vacances per realitzar estades a la costa.
"Les perspectives són força bones no només per la Setmana Santa. La del 2017 pot ser una molt bona temporada", assegura.

               Especial Tot Empenta  - Edicio 1767 (Del 13 al 20 d'abril de 2017)