Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1763

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Els treballs de recerca protagonitzen l'Eureka

  • Redacció
  • Divendres, 17 Març 2017 09:23

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, eureka

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 23 de març de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Els treballs de recerca protagonitzen l'Eureka.

Arrenca la vuitena edició de la mostra Eureka! de Treballs de Recerca d'humanitats i de ciències socials de Mataró, amb l’habitual exposició de pòsters i memòries escrites, a la biblioteca pública Pompeu Fabra. Ja es pot veure la mostra de treballs dels alumnes inscrits a la biblioteca fis al dia 17 de març, en què se celebrarà la jornada de comunicacions orals i audiovisuals.
Paral·lelament s’organitza un certamen per dissenyar el cartell, el diploma i la decoració de la sala on tindran lloc les presentacions orals. A més d’exposar les memòries escrites dels treballs de recerca, també es mostrarà una selecció dels cartells elaborats pels alumnes de l’Institut Alexandre Satorras.

Ciutat 2017, eureka

Estimular els dos àmbits
És la vuitena edició d'aquesta mostra, que acaba avui amb la jornada de presentacions orals dels millors treballs humanístics i socials. Amb aquesta mostra es pretén estimular l’elaboració de treballs en el camp humanístic i social entre els estudiants de Batxillerat, així com difondre els treballs a la ciutat i oferir als alumnes la possibilitat de publicar els seus treballs i presentar-los davant d’un públic de forma excepcional.

           Especial Tot Empenta  - Edicio 1763 (del 17 al 23 de març de 2017)