Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! - Edició 1762

Llegeix-lo i descarrega-te'l: El Centre d'Investigació per al Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional ja té noves instal·lacions

  • Redacció
  • Divendres, 10 Març 2017 14:01

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, desenvolupament inteligencia emocional

En el Tot Mataró i Maresme del 10 al 16 de març de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: El Centre d'Investigació per al Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional ja té noves instal·lacions.

Continuar oferint ajuda professional i humana és el principal objectiu de la Fundació Ramon Rosal, que recentment ha inaugurat les noves instal·lacions del Centre d’Investigació, Formació i Desenvolupament de la Intel·ligència Emocional (CIDIE).
Entre les novetats que afegeix la Fundació en aquesta nova etapa, cal destacar la incorporació de serveis com la unitat de fi bromiàlgia i fatiga crònica, l’aula de família, l’espai benestar i salut i l’àgora de Geras, espais amb els quals pretén millorar els resultats en matèria de benestar.

Ciutat 2017, desenvolupament inteligencia emocional

Les persones amb més necessitats
L’organització des del 2010 treballa per millorar la salut i el benestar, així com en la prevenció dels problemes de salut mental tant des de l’atenció psicològica, com de la formació i la investigació en Intel·ligència Emocional. En l’acte inaugural del divendres 3 de març, el qual va comptar amb diverses personalitats del sector i prop de 150 assistents, el Regidor de Salut de l’Ajuntament, Joan Vinzo, va destacar la necessitat de comptar amb un centre d’aquestes característiques a la nostra ciutat, perquè les persones més vulnerables tinguin cobertes les seves necessitats de salut psicològica
i emocional.

           Especial Tot Empenta  - Edicio 1762 (del 10 al 16 de març de 2017)