Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1760

Llegeix-lo i descarrega-te'l: El Fitness Factory celebra el 15è aniversari

  • Redacció
  • Dijous, 23 Febrer 2017 10:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2017, fitness factory

En el Tot Mataró i Maresme del 24 de febrer al 2 de març de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: El Fitness Factory celebra el 15è aniversari.
El gimnàs Fitness Factory de Mataró celebra el seu 15è aniversari el pròxim mes de març a la ciutat i per fer-ho programa una setmana sencera de portes obertes i activitats per commemorar la data. Hi haurà des d’excursions fins a masterclasses, passant per promocions i descomptes, tot per celebrar que la marca fa quinze anys que va obrir el seu primer gimnàs a la ciutat i està plenament consolidada.
Ciutat 2017, fitness factory

Promocions d'aniversari
El Fitness Factory, però, no només vol celebrar els seus 15 anys amb activitats a l’aire lliure, sinó que també aprofi tarà per llançar promocions i descomptes per als nous socis. Durant les properes setmanes, aquelles persones que facin el pas d’apuntar-se al gimnàs per començar a practicar esport gaudiran d’una promoció excep-cional que els ofereix la matrícula gratis i un mes també gratuït; un descompte que, en aquest cas, s’aplicarà en la quarta mensualitat.

           Especial Tot Empenta  - Edicio 1760 (del 24 de febrer al 2 de març de 2017)