El Tecnocampus acull el 24è Saló Boda

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Nuvis que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 16 Febrer 2017 17:57

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Especials, 2014/2015, Especial Tot Nuvis 2

En el Tot Mataró i Maresme del 17 al 23 de febrer de 2017, trobaràs l'especial Tot Nuvis: Saló Boda Mataró i Maresme - 2017

El Centre de Congressos del Tecnocampus acull d'avui a diumenge la 24a edició del Saló Boda Mataró i Maresme. Amb quasi un quart de segle d'experiència, la fira de celebracions i esdeveniments organitzada per la Unió de Botiguers de Mataró és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya. El Saló està plenament consolidat en un espai idoni, especialment dissenyat per a poder acollir visitants, no només de Mataró, sinó també de fora de la comarca del Maresme o el Vallès i el Barcelonès.

A banda de les celebracions de casaments, com cada any, a Saló Boda s'hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, siguin de caire familiar o empresarial.

Especials, 2014/2015, Especial Tot Nuvis

SALÓ BODA MATARÓ I MARESME
El de Mataró i el Maresme és un dels salons monogràfics del sector més importants en l'àmbit de tot Catalunya i atrau visitants de fora de la comarca. Així, la fira s’ha convertit en un punt de trobada d’empreses expositores relacionades amb les celebracions familiars de tot tipus i esdeveniments d’empresa i està considerat com un dels salons monogràfics del sector més importants a Catalunya.

Especial Tot Nuvis - Edició 1759 [Del 17 al 23 de febrer de 2017]