Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1757

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Renovat el compromís amb Reempresa

  • Redacció
  • Divendres, 03 Febrer 2017 10:58

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, tot empenta reempresa

En el Tot Mataró i Maresme del 3 al 9 de febrer de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Renovat el compromís amb Reempresa.

El TecnoCampus Mataró-Maresme ha renovat el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya. Aquest punt d’atenció ofereix assessorament tant als empresaris i empresàries que vo-len vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.
Així doncs, la Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els diferents ajuntaments amb l’objectiu de treballar conjuntament per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. És aquest acord el que permet que el TecnoCampus sigui centre de Reempresa.

Ciutat 2014/2015, tot empenta reempresa

31 casos d'èxit
Des de la seva posada en marxa el 2012, el centre de Reempresa al TecnoCampus ha tingut 31 casos de “reempreses d’èxit”, que han generat una inversió induïda de més d'1.396.000 euros i que han salvaguardat 114 llocs de treball. Aquest punt d’atenció ha assessorat, fi ns al dia d’avui, a 110 cedents i a 154 reemprenedors disposats a agafar el testimoni d’una empresa que ja està en funcionament. Actualment, el TecnoCampus dóna servei als cedents i reemprenedors de Mataró, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils, Òrrius, Argentona, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar i Arenys de Munt.

           Especial Tot Empenta  - Edicio 1757 (del 3 al 9 de febrer de 2017)