Especial Tot Mascotes (edició 1757)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Mascotes que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 02 Febrer 2017 17:23

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, tot especial mascotes

En el Tot Mataró i Maresme del 3 al 9 de febrer de 2017, trobaràs l'especial Tot Mascotes: els nostres millors amics.

Tenir mascota, és a dir adoptar un animal, implica una responsabilitat, però és una font d'energia i companyia. Siguin grans o petits. Els gossos i els gats són les mascotes més comunes, però des del moment en què els portem a casa hem de començar a educar-los, perquè la seva convivència amb la resta dels membres de la família sigui més agradable. A més, és important tenir en compte el temps de què disposarem per estar amb ells, ja que, en el cas dels gossos, a més cal treure’ls a passejar.
Fins i tot s’ha de valorar què farem amb ells quan arribin les vacances, si ens els podem emportar o si tenim algú de confiança que se’l pugui quedar uns dies.
 

Ciutat 2014/2015, tot especial mascotes

COM EDUCAR EL NOSTRE GOS
Ser responsable d’un membre caní a la família ha de significar ser coneixedor de totes les obligacions que comporta i va més enllà de fer llargues passejades, complir amb les normatives de civisme i aportar-li l’educació necessària.
Els amants de l’espècie canina gaudim moltes vegades de les seves entremaliadures i no ens importa la quantitat de pèl que deixa, o les vegades que hem de netejar la nostra llar. Tots els que hem viscut aquests moments
i volem seguir vivint-los, hem de prendre la responsabilitat de conviure amb altres ciutadans que no han pres aquesta elecció, i fer-ho d’una forma cívica
i respectuosa.

Especial Tot Mascotes - Edició 1757 [Del 3 al 9 de febrer de 2017]