Especial Tot Aluminis, Fusteria, Vidres (edició 1756)

Llegeix i descarrega't l'Especial Tot Aluminis, Fusteria, Vidres que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 26 Gener 2017 16:29

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, especial aluminis

En el Tot Mataró i Maresme del 27 de gener al 2 de febrer de 2017, trobaràs l'especial Tot Aluminis, Fusteria Vidres: la importància dels acabats: el futur de casa nostra.

Quan entrem a una casa o un pis, sigui per nosaltres o d'algú altre, el més normal és fi xar-se en els metres quadrats que té, la llum natural de què disposa o la disposició de les estances. Però allà on ens juguem el benestar diari, un cop ja hi vivim, és en els seus acabats.
Quants mataronins han vist, els darrers dies de tant fred, com hi havia corrent d'aire a casa per un mal tancament i que perdíem escalf? Els tancaments de casa nostra són importants i no només l'elecció primera –o la millora, optant per petites reformes– sinó també el manteniment necessari.
 

Ciutat 2014/2015, especial aluminis

 

PROU PÈRDUA DE CALOR!
Segons la superfície de la fi nestra i respecte de les velles fi nestres amb les noves fi nestres de materials més sostenibles, les pèrdues de calor es poden reduir en més d’un 25%
L'especificitat del sector dels aluminis, fusteria i vidres permet que a la nostra comarca disposem d'un ampli catàleg d'empreses i serveis tant per a majoristes i professionals com per a particulars. És, doncs, un àmbit sobre el qual convé informar-se!

Especial Tot Aluminis, Fusteria, Vidres - Edició 1756 [Del 27 de gener al
2 de febrer de 2017]