Especial Tot Nous Propòsits - II (edició 1755)

Llegeix i descarrega't l'Especial Nous Propòsits - II que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 20 Gener 2017 11:59

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, nous proposits

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 de gener de 2017, trobaràs l'especial Tot Nous Propòsits 2017: per abastar els reptes que ens plantegem, cal prendre consciència de la responsabilitat d'un mateix.

Un bon propòsit per aquest nou any pot ser, per exemple, tornar a estudiar. Qui ha dit que això d'anar a classe sigui cosa exclusiva dels menors? En un món com l'actual, en què el mercat laboral selecciona cada dia perfils més formats i especialitzats, les acadèmies de formació d'adults s'han convertit en una opció irrenunciable en la majoria de casos. És per això que, amb la perspectiva d'on volem encaminar la nostra trajectòria, tenim un ampli catàleg d'opcions per a formar-nos.

En la societat actual, saber idiomes és una eina molt important en molts sentits: per comunicar-nos, per treballar, per viatjar, etc. Dominar l’anglès és vital i pensem que mai és massa tard per començar i en qualsevol edat podem iniciar-nos en aquesta llengua.

Ciutat 2014/2015, nous proposits

Gran part dels canvis que es proposen no donen resultats, i la persona acostuma a pensar que no té cap responsabilitat. Les principals raons per les quals una persona no abasta els seus objectius són que moltes vegades viu la vida però s’oblida de fi xar-se un rumb, que es té un objectiu però no s'actua per abastar-lo o davant d'un petit problema ja s'abandona.

Especial Tot Nous Propòsits II - Edició 1755 [Del 20 al 26 de gener de 2017]