Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1755

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Schibsted absorbeix Habitaclia.

  • Redacció
  • Divendres, 20 Gener 2017 09:56

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, habitaclia

En el Tot Mataró i Maresme del 20 al 26 de gener de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Schibsted absorbeix Habitaclia.

Schibsted Spain, el grup noruec propietari del portal immobiliari Fotocasa, ha comprat el seu competidor directe, Habitaclia. Els dos principals buscadors de pisos del país estaran a partir d’ara sota el mateix sostre, però no competiran de forma directa entre ells.
L’empresa Habitaclia, amb seu a Mataró, és líder a Catalunya en el sector i va començar la seva expansió a la resta del territori fa només dos anys.

Habitaclia va néixer l’any 2001de la mà de l’enginyer Jordi Peña i va aconseguir superar la crisi de la bombolla immobiliària fi ns a convertir-se en un dels portals de referència per buscar pis al nostre país. Ara, al costat de Fotocasa, miraran d’establir processos conjunts per adquirir les fortaleses de cadascun dels portals i consolidar l’oferta a la xarxa. 

Ciutat 2014/2015, habitaclia

Schibsted: un gegant de portals web
El grup Schibsted Spain que ha absorbit el portal Habitaclia és ja propietari de grans espais web. Entre altres, el grup aglutina portals com Infojobs, Coches.net, Vibbo, Milanuncios.com o ara Habitaclia.  Amb ella, situarà la seva facturació en els 88 milions d'euros en només els tres primers trimestres de l'any 2016, el que suposa un increment del 8 per cent respecte de l'exercici de l'any anterior. A més a més, supera els 180 milions de visites mensuals. Amb l'adqui-sició d'Habitaclia per part del grup Schibsted Spain, s'estima que el valor de mercat del portal immobiliari líder a Catalunya superi tranquil·lament els 20 milions d'euros.

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1755 (del 20 al 26 de gener de 2017)