Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1754

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Miss& Mister language irromp a territori internacional

  • Redacció
  • Dijous, 12 Gener 2017 09:30

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, Mr language

En el Tot Mataró i Maresme del 13 al 19 de gener de 2017, trobaràs l'especial Tot Empenta: Miss& Mister language irromp a territori internacional.

En només cinc anys Miss & Mister Language ha passat d’obrir el seu primer centre a Mataró, a la Nau Minguell, a ser la primera empresa que des de la capital del Maresme obre franquícies a nivell nacional. L'escola mataronina, amb el lema "Som innovació, formació i creixement" prepara el salt, avalada per una metodologia reconeguda i uns resultats d'èxit.
Actualment disposa de quatre centres amb milers d’alumnes –més de 400 d’ells a Mataró– i una plantilla de 250 professors que asseguren una formació “molt activa, amb poc llibre i molt aprenentatge basant-se en converses i àudios”. Qui ho explica és Oriol Just, un dels directors gerents de Miss & Mister.

Ciutat 2014/2015, Mr language

Metodologia reconeguda
Explica Oriol Just que “allò que ens ha permès situar-nos líders, és que adaptem el professorat, molt format, i la metodologia a les necessitats específi ques, de manera que oferim solucions a qualsevol edat o nivell que es requereixi”. L’oferta formativa cobreix quatre etapes –pre-primary, primary, teens  i adults – i pel que fa a homologacions, Miss & Mister Language té reconeixements tant d’Oxford com de Cambridge, ja que és centre homologat pel primer, sistema i centre preparador professional dels segons. Per a Just "és el nostre coneixement profund de la gestió del sector el pilar sobre el qual es recolza el fort creixement que hem experimentat" i afegeix "el bon nom que té la nostra franquícia és allò que li obre les portes a fer el salt nacional i internacional, partint d'una metodologia molt preparada, pensada i comprovada per al millor aprenentatge de l'alumne".

          Especial Tot Empenta  - Edicio 1754 (del 13 al 19 de gener de 2017)