Llegeix el Tot Empenta d'aquesta setmana! Edició 1748

Llegeix-lo i descarrega-te'l: Dinamització pels festius d'obertura

  • Redacció
  • Dijous, 01 Desembre 2016 16:00

VISUALITZA L'EMPENTA

DESCARREGA-TE'L

Ciutat 2014/2015, las divinas

En el Tot Mataró i Maresme del 2 al 8 de desembre de 2016, trobaràs l'especial Tot Empenta: Dinamització pels festius d'obertura

La campanya de Nadal, la més important pels comerços de la ciutat, arrenca amb la imminència de fi ns a quatre festius d'obertura comercial la setmana vinent, els dies 4, 6, 8 i 11.
Per tal d'omplir de compradors el centre de la ciutat, la Unió de Botiguers ha programat per a aquests quatre dies i també el diumenge 18 –l'últim abans de Nadal– dues novetats: la dinamit-zació amb concerts per botigues i al carrer a càrrec de Las Divinas i els tres espais amb jocs, tallers i contes perquè els pares i mares puguin deixar les criatures mentre fan compres o ajuden els Reis, el Tió i el Pare Noel.
La UBM també repeteix convo-catòria de dos clàssics com són el Tió Solidari, el 22 de desembre a l'alçada del "Xurrero" i l'Escudella, el dia 17 a la Plaça Gran.

Ciutat 2014/2015, las divinas

Tres espais ideals pels fills
La gran novetat d'aquest any seran els tres espais per a jocs, ta-llers i contes per a nens i nenes. Del 23 de desembre al 8 de gener –excepte Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis–, de les 10.30 h a les 13.30 h i de les 17.30 h a les 20.30 h, els espais Cut & Fun del c/Sant Cugat, Apren.cat del Camí Ral i Kangurs al c/Jaume Isern estaran oberts per oferir activitats per a la canalla mentre els pares fan les seves compres. Les famílies tindran tiquets per a una hora a cadas-cun d'aquests espais comprant a les botigues associades i a partir d'aquesta primera hora el servei tindrà un cost de cinc euros l'hora. Pel President d'UBM Jordi Novo "són tres espais que comprenen tot el centre i facilitaran a les famílies de conciliar fi lls i compres".

                     Especial Tot Empenta - Edició 1748  [Del 2 al 8 de desembre de 2016]