Especial Tot Black Friday (edició 1747)

Llegeix i descarrega't l'Especial Black Friday hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Dijous, 24 Novembre 2016 16:17

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015, black friday

En el Tot Mataró i Maresme del 24 de novembre  a l'1 de desembre de 2016, trobaràs l'especial Tot Black Friday: el comerç català ha abraçat una tradició que desconeixia fa un lustre.

El comerç de casa nostra ja ha abraçat per com-plet una tradició que no és genuïna però ja ha arrelat del tot: el Black Friday. Tot i que es tracta d'una tradició sorgida als Estats Units, cada vega-da agafa més força i presència al nostre país i un gran nombre de marques i establiments se sumen a aquesta bogeria, que té en els descomptes i les oportunitats el seu gran reclam.

Amb el gran punt culminant avui divendres, els comerços donen el tret de sortida de la campanya de Nadal amb la celebració durant tota aquesta set-mana del Black Friday. Val la pena sortir a passejar i buscar unes oportunitats que es converteixen 'de facto' en unes rebaixes d'una setmana just abans de l'època de més consumisme de l'any.

Després del Black Friday, encara hi ha el 'Cyber Monday' en què els productes apareixen encara més rebaixats a les botigues on line.

Ciutat 2014/2015, black friday

La Fira de Nadal s'hi suma
Que el Black Friday és l'avant-sala de l'època de Nadal és evident i notori fi ns al punt que ja s'assenyala de facto com a punt de partida de la pròpia campanya, tot i que aparentment no hi tingui res a veure. Qui també coincideix amb aquesta jornada comercial, si més no en dates, és la posta a punt del primer gran indici nadalenc a casa nostra: la Fira de Pessebres i ornaments de Nadal que aquest dissabte obre a la Plaça de Santa Anna,
fins al 23 de desembre.

Especial Tot Black Friday - Edició 1747 [Del 25 de novembre a l'1 de desembre de 2016]